Keukentabletten

Wij bieden prachtige natuurstenen keukentabletten van de materialen: composiet, terrazzo, graniet en keramiek.  De merken die wij aanbieden zijn Compac Composiet en Silestone, beide merken die staan voor top kwaliteit. De levertijd van onze keukentabletten zijn maximaal 3 weken. Wij kunnen onze keukentabletten voor een zeer scherpe prijs aanbieden, doordat deze rechtstreeks vanuit de fabriek worden geleverd.  Naast de keukentabletten die wij aanbieden kunt u er ook voor kiezen om het materiaal als toepassing te gebruiken voor een vensterbank, tafelblad of badkamerblad. Indien u een van onze natuursteen materialen voor een andere toepassing wil gebruiken, kunt u altijd een gratis offerte aanvragen voor de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Hier vind u een filmpje over hoe u het beste een keukentablet op meet.

Keukentabletten | Keukentabletten op maat

Wij kunnen alle keukentabletten op maat voor u maken. De door u gewenste maten van uw keukentablet kunt u doorgeven via de gratis offerte. Hoe u weet welke maat keukentablet u nodig heeft vind u hier. Indien u een keukentablet een massievere uitstraling wil geven , kunt u er voor kiezen om het tablet op te laten dikken. Het voordeel van een keukentablet is dat het materiaal bespaart waardoor uw keukentablet ook lichter is. Wij kunnen alle keukentabletten gratis voor u laten opdikken. Wij bieden onze klanten veel mogelijkheden in afwerkingen, afmetingen, rand afwerkingen en diktes van de keukentabletten. Doordat wij veel mogelijkheden kunnen aanbieden, zijn er voor elke keuken wel bijpassen keukentabletten.

Keukentabletten | Keukentabletten installatie

Wij kunnen alle keukentabletten die wij aanbieden bij uw thuis installeren. Voor een kleine vergoeding komt er een team aan specialisten het keukentablet bij uw thuis installeren.  Een keukentablet is erg zwaar om zelf te installeren, daarom kunt u er beter voor kiezen om het laten installeren. Naast de installatie, zal u ook geïnformeerd worden over het onderhoud van uw nieuwe keukentablet.

Keukentabletten | Vragen

Heeft u vragen over een bepaald materiaal of komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of via ons contactformulier. Wij hebben een team voor u klaar staan, die u graag te word staat en u het juiste advies zal geven. Heeft u uw keuze al kunnen maken? Klik dan hier voor de gratis offerte!

 

Keukentabletten Composiet

Keukentabletten Composiet